Ta hand om dina smycken

Vi på ANI är mot slit och släng. För att våra smycken ska få en längre livslängd är det viktigt att vi tar väl hand om dem. Nedan har vi samlat ihop några tips för att dina smycken ska fortsätta glänsa i flera år.
Rengöring

Våra smycken utsätts varje dag för smuts, svett och andra föroreningar. Därför rekommenderar vi att rengöra ditt smycke efter varje gång du har använt det. Ta en mjuk trasa eller en putsduk och putsa försiktigt ditt smycke tills att du får bort all smuts.
Förvaring

För att undvika att dina smycken ska oxidera och slitas är det viktigt att tänka på hur du förvarar dina smycken. Vi rekommenderar att du alltid lägger varje smycke i en separat ask efter att du har rengjort smycket. Samtliga av våra smycken kommer i en praktisk och fin ANI ask så att dina smycken ska hålla sig i bra skick länge.

Fler tips för att dina smycken ska hålla länge:

- Undvik att spruta parfym på dina smycken
- Ta av dig dina smycken när du badar, duschar och tränar
- Smörj först in dig med hudkräm, låt det torka en stund, sätt sedan på dig smycket
- Undvik att sova med dina smycken för att minska risken att de böjs eller går sönder

Mina sidor

Glömt lösenordet?

Du har inte lagt några varor i varukorgen.

Ange din e-mail

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.